Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Το χριστουγεννιάτικο στολίδι

 

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι. Για ακόμη μία χρονιά η μαμά προβληματίζεται αν θα πρέπει να στολίσει το πλαστικό δέντρο ή ένα φυσικό. Για ακόμη μία χρονιά ή οικολογική της συνείδηση την κάνει να διαλέξει το πλαστικό.  Αυτό το δέντρο στολίζει  όλα τα χρόνια και  είναι φορτωμένο με αναμνήσεις των παιδιών της.

Κάθε στολίδι και μία ανάμνηση. Να, για παράδειγμα αυτό το πράσινο ξωτικό, με τη μακριά μύτη και τα πεταχτά μάγουλα.

COM_CONTENT_READ_MOREΜια χριστουγεννιάτικη ιστορία

Έκθεση Τεχνολογίας 2014

Τα έργα που κατασκεύασαν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του σχ.έτους 2013-14 παρουσιάστηκαν στο χώρο του σχολείου. Παράλληλα με την έκθεση της Τεχνολογίας παρουσιάστηκαν εργασίες των μαθητών του Β'2  στα Μαθηματικά και στην Πληροφορική στο πλαίσιο διαθεματικής εργασίας που συνέδεσε αυτά τα τρία μαθήματα.

 

Υπεύθυνες καθηγήτριες Παπαπαναγιώτου Μήτση, Ρηνιού Δέσποινα, Σκανδαλίδη Μαίρη

Έκθεση Τεχνολογίας - Μάρτιος 2013

Έκθεση με έργα των μαθητών της Α΄και Β΄Γυμνασίου στο μάθημα της Τεχνολογίας στο χώρο του σχολείου. Υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Παπαπαναγιώτου Μήτση

Έκθεση Τεχνολογιας Μαθηματικών - 2012

Την Τετάρτη 21-3-12 έγινε έκθεση Τεχνολογίας και Μαθηματικών στο χώρο του σχολείου μας. Συμμετείχαν με έργα τους μαθητές της Α΄ και Β΄τάξης στην Τεχνολογία και μαθητές της Β΄και Γ΄τάξης στα Μαθηματικά. Υπεύθυνες καθηγήτριες Παπαπαναγιώτου Μήτση και Ρηνιού Δέσποινα.

   
MOD_FOOTER_LINE1
MOD_FOOTER_LINE2
© ALLROUNDER