4ο Φαληρικό Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών

Σήμερα ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία να συναντηθούμε μαθητές από διάφορα σχολεία και συνάδελφοι, με κοινό θέμα συζήτησης την επιστήμη τα πειράματα. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές 1ου και 2ου ΕΚΦΕ Δ' Αθήνας, το 2ο ΓΕΛ Π. Φαλήρου και το Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Ευχαριστούμε πολύ και τους μαθητές μας για την υπέροχη παρουσία τους και παρουσίαση των πειραμάτων. 

falir10

falir8

falir7

falir1

falir3-2

 

Οι υπεύθυνοι καθηγητές 

Παπακωνσταντίνου Μαργαρίτα (πειράματα φυσικής και χημείας) 

Κεφάλας Δημήτρης (πειράματα Arduino) 

Ημερίδα "Διαχείριση θυμού"

Φωτογραφικό υλικό 

1683007709814

1683007709823

1683007709837

poster

16ος Διαγωνισμός "Παιχνίδια και Μαθηματικά"

Συγχαρητήρια στους μαθητές που διακρίθηκαν στον 16ο Διαγωνισμό "Παιχνίδια και μαθηματικά"

Μηλιάς Αθανάσιος

Σαχλάς Αθανάσιος 

Χατζόγλου Απόστολος

 

3ο Φαληρικό Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών

 

Συμμετοχή 10 μαθητών στο 3ο Φαληρικό Πανηγύρι Φυσικών Επιστημών που διοργάνωσε το 4ο ΠΕΚΕΣ Αττικής, το ΕΚΦΕ Δ΄Αθήνας και το 2ο ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου, υπό την αιγίδα του δήμου Παλαιού Φαλήρου, στις 12/5/2022 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Παλαιό Φάληρο. Η παρουσίαση των πειραμάτων από τους μαθητές μας ήταν εκπληκτική και η παρουσία των μαθητών υπέροχη.

Υπεύθυνοι καθηγητές: κ. Παπακωνσταντίνου, κ. Ρηνιού και κ. Χατζηδούκας.

European Money Week 2022 – Πέμπτος Εθνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα

 

 

Γ3 - 24η θέση 

Γ4- 51η θέση 

Γ2 - 61η θέση 

Γ1 - 102η θέση 

Απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου της Ένωσης Τραπεζών 

"Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) συμμετέχει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά στο θεσμό της “European Money Week” της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και στον θεσμό της “Global Money Week” του ΟΟΣΑ.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε με επιτυχία χθες, 22 Μαρτίου 2022, τον πέμπτο Εθνικό Διαγωνισμό Γνώσεων για το Χρήμα “European Money Quiz”. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μεταξύ 328 ομάδων τάξεων από 69 σχολεία (32 Γυμνάσια και 37 Λύκεια) δημόσια και ιδιωτικά, με τη συμμετοχή 1.232 μαθητών από τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Αττικής, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δωδεκανήσων, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Μαγνησίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Φθιώτιδας και Χανίων.

Ο Εθνικός Διαγωνισμός για το Χρήμα, αποτελεί το πρώτο σκέλος της κοινής πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας και των μελών της για τον Χρηματοπιστωτικό Εγγραμματισμό των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων  ηλικίας 13-15 χρονών. Η νικήτρια τάξη θα εκπροσωπήσει, με δύο μαθητές, το σχολείο της και την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 10 Μαΐου 2022.

Οι τάξεις που κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις θα λάβουν ως συμβολικό δώρο από έναν σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή για το σχολείο τους. Οι δύο μαθητές που θα μας εκπροσωπήσουν στον Ευρωπαϊκό Τελικό θα λάβουν από έναν προσωπικό φορητό υπολογιστή."

Κατάταξη τμημάτων

 

   
Copyright © 2023 2ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.
© ALLROUNDER